Nog geen eens meer een uur!!
18 September 2007 | Nederland, Zevenaar
Hallo Allemaal,
Zoals de titel van dit bericht al aangeeft ben ik over een uur al weg. Ik Heb vanmorgen nog even de laatste dingen ingepakt en ben nog heel even Zevenaar rond geweest om de laatste dingen af te geven bij mijn werk enzo.
Ben nu nog even de laatste dingen op de computer aan het doen, mensen mailen, muziek op mijn MP3 speler zetten etc.
Gisterenavond en vanmorgen (bedankt Brie voor het wakker maken;):P) zijn er een aantal mensen langsgeweest om afscheid te komen nemen. Echt super leuk!! De zakken snoep zitten alsnog in mijn handbagage (10kilo:$)Voor de rest hoop ik dat ik alles mee heb wat ik mee moet nemen. Maargoed, ik kan alsnog in Belfast de dingen kopen die ik mis/vergeten ben.
Ik ben net zoals een aantal andere mensen erg nieuwsgierig waar ik terecht kom, hoe ziet mijn huis/kamer eruit, hoe ziet de school eruit, hoe zijn de mensen/huisgenoten etc. Allemaal erg spannend dus.
Maar zoals ik al zei, ik ben dus over een uurtje op weg naar schiphol. Ik heb daar ook met Louise afgesproken. Is wel handig aangezien we samen de vlucht geboekt hebben. Dan dus inchecken (hopen dat ze niet moeilijk gaan doen over al mijn handbagage haha:$)
En dan eindelijk om kwart over 4 gaan we de lucht in richting Belfast. We komen daar aan om 10 voor 5 locale tijd dus 10 voor 6 Nederlandse tijd. Dus ja, Noord-Ierland loopt een uur achter. Als alles goed gaat worden we van het vliegveld gehaald en naar ons huis gebracht. Ik ga er nu mee stoppen want ik moet nog wat andere dingen doen voordat ik ga.
Ik zal snel laten weten hoe mijn vlucht is verlopen etc. En ik kijk er naar uit om van jullie allemaal te horen hoe het in Nederland of bv Mallorca:P;) gaat.
Liefs, nu nog uit nederland, van mij
Liefs, nu nog uit nederland, van mij
18 September 2007 - 09:58
Mimi En Arie:
Nou Nicole, leuk berichtje van jou. Wij wensen jou een heel goede en voorspoedige reis en een HEEL goede start in Belfast. DOEGGGGGGGGGGGGG
Arie -
18 September 2007 - 10:10
Kim:
Hey meis,
heel veel plezier en geniet ervan, verheug me op je berichtjes vanuit Belfast :D
X Kim -
18 September 2007 - 10:54
Bas:
Hey Nicole,
Heeeeeeel veel succes in Ierland.......en natuurlijk veel plezier!
Bas -
18 September 2007 - 11:07
Saskia:
Hey Nicole!
Goede reis, en we spreken wel een keer af hier in Ierland! Veel plezier!! -
18 September 2007 - 12:40
Linda:
whoohoo nou gaat het gebeuren! zijn we weer een stukje dichter bij elkaar he :p gek, ik zit hier al een maand en jij moet nog komen. Ik hoop dat je vlucht goed verloopt en je een te gek vette tijd tegenmoed vliegt!
Knuf, Linda -
kus anouk -
18 September 2007 - 13:27
Renate:
Hee Nicole.
Ik wens je en goede reis en een leuke tijd in Belfast.
Groetjes Renate -
18 September 2007 - 17:34
Mia:
Nicole weggebracht naar schiphol en bericht gehad dat ze goed is aangekomen.Ik hoop dat je het erg naar je zin heb endat we snel iets horen van jou.Kus mama -
18 September 2007 - 18:39
Saskia:
Nogmaaaals heel veel succes daar! Ik zal deze site goed in de gaten houden!! Ik mail je snel Kuzzzz -
18 September 2007 - 19:56
Wil Molenkamp:
Heel veel succes (en wat minder heimwee)op je stage. Ik ben erg benieuwd naar je avonturen. -
18 September 2007 - 20:18
Petra:
heel veel plezier daar in belfast en je hoort nog wel vaker van mij.
en wat een snelle reactie he
groetjes petra -
19 September 2007 - 12:18
Brenda:
Hey Nicole,
Heel veel plezier daar. Nu ik er niet ben moet je ook plezier voor mij erbij maken :P Ik denk aan je en hoopt dat je het daar erg leuk gaat vinden...
Groetjes aan Louise!!
Liefs,
Brenda -
19 September 2007 - 16:34
Manon From Mallorca:
Hay meis,
Ik wilde je nog smsen maar had geen beltegoed meer en dit is de eerste keer deze week dat ik achter de computer zit.
Je bent er al nu, hoe is het?? alles goed met je? goeie vlucht gehad?
Het gaat vast helemaal goed komen want ik voel me ook weer helemaal op me plek haha... heb echt een hele goeie keus gemaakt en kan me uitstekend redden hier!!! het voelt weer echt helemaal goed.
Je moet leuke dingen gaan doen en genieten en af en toe een beetje opletten en werken maar dat komt bij jou zeker wel goed denk ik...
Denk dr maar aan dat ik aan je denk, de tijd gaat snel, hier ook, het aftellen begint zo alweer, dus geniet van iedere dag kan ik je zeggen!!!
Ik hoor snel iets van je...
dikke kuss en suc6 daar!!!!
xxxx -
19 September 2007 - 17:18
Rinie En George:
Hoi Nicole,
wij wensen jou een heeeeele fijne tijd, en we zullen aan je denken. We zullen jou berichten lezen en zo op de hoogte blijven van je belevenissen. -
20 September 2007 - 17:04
Trudy En Geert:
Hoi Nicole,heel veel succes met je studie, maar geniet eerst van je vrije weekend.Doeiiiiiiiii. Trudy.